De slimme truc van vacatures maatschappelijk werk dat niemand bespreektIedere keer weet op Schiphol willen werken in deze dynamische omgeving warehousemedewerker resp. loods medewerker?

We zijn op speurtocht naar gastheren en dames welke houden betreffende dit hete horecavak- fundering bekende m.b.t. wijn/koffie, gastvrijheid, dienbladen en borden lopen is immers belangrijk, maar een dosis bevlogenheid en de wensen zijn om wat voor te leren in je parttime baan is dit voornaamste.

Wij beschikken over wat wisselingen betreffende de wacht en dat betekent dat wij alweer op speurtocht zijn naar een aantal nieuwe toppers. Een beetje expertise ontdekken we wel aantrekkelijk!

HUIZE MAAS kan zijn op speurtocht naar een ervaren en enthousiaste medewerker bediening betreffende passie vanwege dit werkzaamheid en ons juist idee vanwege gastvrijheid. FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Jouw kan jouw ontplooien in ons afwisselende functie binnen ons splinternieuwe hotel en groeiende, enthousiaste hotelteam. Je ontvangt ons salaris en arbeidsvoorwaarden conform dit Arbeidsvoorwaardenreglement met een KHN, gerelateerd aan je werkervaring plus achtergrond.

Kaap Hoorn biedt ook niet slechts opwindend en afwisselend werk, prima arbeidsvoorwaarden en gemotiveerde collega’s ….. tevens de sfeer en het uitzicht bestaan magnifiek.

‘t Feithhuis is alang zo twintig jaar dé ontmoetingsplaats van Groningen vanwege lunch, borrel en buffet. Komend jaar zetten we de tunneltent op een kop met vernieuwende organiseren op dit gebied met nuttigen, duurzaamheid, interieur en sites!

Mits allereerste medewerker bediening ben je samen betreffende de leidinggevenden verantwoordelijk vanwege een service binnen de zaak. Bij jouw hoede zorg jouw het de gasten niets tekort aankomen en het click here for info jouw dienst flexibel verloopt.

Op een hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Vul je gegevens in en sla je huidige zoekopdracht op. Jouw ontvangt via e-email vanzelf bericht met passende vacatures en kan direct solliciteren betreffende jouw e-profiel!

Midi richt zich culinair gezien op de driehoek Italië, Frankrijk en Spanje, doch durft tevens een uitsapje tot bovendien weg te vervaardigen!

Wil je solliciteren op die functie vervolgens ontvangen we graag dit eerstvolgende over je:Jouw CV, motivatiebrief en eventuele referenties. Je ontvangt met het zo spoedig geoorloofd te horen ofwel wij jouw uitnodigen voor een gesprek.

In De Tikibar waan je in een magische atmosfeer en geniet met een heleboel overheerlijke tropische cocktails.

Gezocht: Sous Chef voor 32 uur ieder week Omdat we allemaal alleen maken zijn wij op zoek naar ons creatieve kok betreffende in overvloed oefening.

Wij bestaan op speurtocht naar ons andere collega voor ons fijne team! Lijkt dit je opwindend om behalve jouw de kleuterschool/studie twee ofwel 3 dagen per week in een horeca te werken, neem vervolgens aanraking op vanwege de volgende vacature:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De slimme truc van vacatures maatschappelijk werk dat niemand bespreekt”

Leave a Reply

Gravatar